Stiri


16.04.2009

Luceafarul Braila a invins campioana

Luceafarul Braila a castigat joi, 16 aprilie 2009, faza zonala Galati, contand pentru editia a II-a a “Cupei Hagi” la fotbal.
In ultimul act al turneului de la Galati, formatia din Braila s-a impus la loviturile de departajare, scor 4-1 (2-2 la finalul timpului regulamentar de joc), in fata echipei Steaua Dunarii Galati, campioana primei editii a “Cupei Hagi”.
In semifinale, Steaua Dunarii Galati a invins cu 2-0 pe Soimii Buzau, cu acelasi scor castigand si Luceafarul Braila meciul cu Unirea Focsani. Conform regulamentului, formatia din Focsani s-a clasat pe locul al treilea, deoarece media varstei celor 14 jucatori din lot a fost mai scazuta decat cea a formatiei buzoiene.
Hristu Corozel (Steaua Dunarii Galati) a fost desemnat cel mai bun jucator al turneului, Florinel Coman (Luceafarul Braila) a primit titlul de cel mai tehnic fotbalist, acelasi jucator castigand si titlul de golgheter, impreuna cu Marius Pascu (Unirea Focsani) – ambii cu cate 6 goluri, in timp ce Mihaita Baisan (Luceafarul Braila) a fost cel mai bun portar al competitiei.
Luceafarul Braila si Steaua Dunarii Galati s-au calificat la turneul final de la Constanta, care se va desfasura in perioada 25 mai – 1 iunie.